Friday, 28 September 2012

dilanda cintaaaa

hehehehehehehehheehhehehehllolololoolololoo!
wkwkwkwkwkwkkwkkwkwwkkwwkkwwkkwkwkwkkwwkwkwkkw~



i'll love youuu ! A.P.Z.A. ~


KEKEKEKHH




TERIMA KASIH

edittt timeee !

                                                               okayy takkk? cun takkk?
                                                         myra tahu pic tu CUNN ! hahah ~

Friday, 21 September 2012

that's me !

itu saya !time kecik-kecik..
comel tak..
hahah !saya tahu saya comell!

TERIMA KASIH

Thursday, 20 September 2012

sedihh !

ada kawan macam takdak kawan !       :"(
i,m so saddd !ada ke patut kawan myra cakap mulut myra ni busuk macam LONGKANG?myra takpernak kutuk die punn~ni untuk kauu !
 for you !

Monday, 17 September 2012

selamat petang semua !dah tunaikan yang wajib ke belum?
kalau dah tu bagoss myra ucapkann !


petang ni first time myra chatting kat google... perasaan tuh jangan cakap la...
hahah !

petang ni nak masak ape erkk?spaggetti sedap jugak!
atau pon pi ronda satu taman naik motor?
hmmmmmmmmmmmmm...

Sunday, 16 September 2012

selamat pagi MALAYSIA

selamat pagi malaysia dan negara-nera yg hampir sama waktu dengannya~apa khabar?
pagi tadi solat subuh tak?okay ! bagusss~ sarapan ni kauorang nak makan apa?
myra rase ....myra nak makannnnnn ROTI TISUU &TEH TARIKK ~






FUHHHH ! kecur aliuq ceq ~


terima kasih

boringgg ~

heyyyy ! selamat petang ! makan petang hari ni mak korang masak ape?okay... sedaptuhhh...
petang niyy amyra boring giler... so... time to EDIT PIC  ! HAHA ! ni dia hasilnyee----->




muka TERSIFUL malu ~ :*





i'm amyra !




cover ayu ~ hahah

okay.. tahu buuruk..btw penat myra buad tahuu ! hahah ~ sapa nak ambek tahu?



terima kasih

Saturday, 15 September 2012

SELAMAT HARI RAYA

               Belum terlambat lagi kan saya nak ucap kan... so SELAMAT HARI RAYA !
ni gambar time nak gi raye...


        jom pergi raya !


muka budak tak puasa~p/s bukan pakcik yg kat blakang tuhh !


okay.. itu la saja...





terima kasih
BLOG INI MILIK AMIRA IDAYU 2012-2015