Sunday, 25 November 2012

CUTI SEKOLAH 2012

ASSALAMUALAIKUM
 kali Ini FY  NAK nak bercerita sikit tentang cuti fy ! takdala best mana pun sebab tak pergi jalan...orang cuti sekolah la pergi jalan jalan ! betul tak ?


 cuti-cuti satu MALAYSIA katakann !
macam-macam destinasi boleh pergi ! 






 hmmm.. balik kampung pun best jugakk ! kampung FY kat Kuala Terengganu!
yeahhh ! ganuu kitoo..
tapi FY orang perak ..dah-dah! abaikann  ^_^ 





 selalunya cuti sekolah la yang paling ditunggu-tunggu oleh semua pelajar di DUNIA ni..
tapii  FY rasa berat hati je nak cuti tahun ni.. sebabnya haruss DIRAHSIAKAN ! XP





 kan seronok kalau kat pintu pagar sekolah ada letak pelekat closed ! kompormm cikgu-cikgu
hilang kerja ~hehehee*saya jahatt 






 cikgu FY cakapkan..tahun ni kita hanya bersekolah selama 189 hari jea..
tu punn belum kira lagi dengan yang kita pontengg.. :'/ 






 peaceeee !




 akhir sekali.. FY  nak ucapkan selamat becuti ! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..insyaallah kita akan meneruskan sesi pembelajaran pada tahun 2013 ! good luck for UPSR,PMR,&SPM CANDIDATE !USAHA LEBIH SIKITT !


Saturday, 17 November 2012

kenduri-kenduri !

ASSALAMUALAIKUM

semalam pergi kenduri depan rumah..besttt sangattttt !hehehehahahahuhuhu
tipujeeeee..ahhh ! abaikannn .. kalau korang nak tahu bukti dia..meh sini kami tunjuk !

 baby-sister yang berjaya ! amboi amboi amboi arissa sopan nya hang duduk ? 



 malu k maluu


 SENYUMMMM SOKMO !izzati , aqilah arissa &me

 baru lepas kena PENAMPAR daripada aku !bhahaha



semuanya comel-comel belaka ! :* 

Saturday, 3 November 2012

kawan baik

السلام عليكم

selamat malam.. =D
jam tepat menunjukkan jam 11:15 PM..jari saya masih gatal ~
heheheehee..hari tuhh kita asyik bahas tetang ''buah hati''je kan?
kali ni kita bahas tentang KAWAN BAIK..


KAWAN BAIK
kalau nak bahas tentang kawan baik ni..susah sikit la..
bukan apa..bak kata orang "setiap orang pasti ada kebaikkan & keburukannya"
bukan nak mengutuk.. tapi nak meluah kan perasaan !
aaarghhhhhhhhhhhhhhhh ! bila duduk kat sekolah yg MENCABAR !macam ini la jadi nye~
hmmm......tak nak komen apa-apa..
maybe ALLAH S.W.T dah menentukan siapa yang berhak menjadi kawan kita..
ada yang pendiam,gangster,kuat mengumpat,pandai.. macam macam lagi la !

huh !
dah terlepas segala bebanan ni ! hope bff kauorang baik & memahami korang disaat kauorang dalam kesusahan..itu sjalah yang saya dapat kongsikan ! 




TERIMA KASIH
BLOG INI MILIK AMIRA IDAYU 2012-2015