Tuesday, 27 May 2014

Impian

Assalamualaikum

Beach Sunrise - Norfork, Virginia  Bill was stationed  here in 1969.  We left in 1970 for Michigan.

Selamat tengah hari . Hari pertama cuti sekolah yang membosankan . Tajuk entry kali ini memang menggelikan , tapi korang buad tak tahu sudah la . Aku cuma nak cerita tentang impian aku . Yeah , cerita tentang impian aku di tengah hari buta ini .

Well , semua makhluk di muka bumi ni ada impian walaupun dia seekor semut . Ehekk , mukaddimah aku memang cegini , korang takyah pelik sangat . Aku tahu semua org ada impian such as nak dapat 9A+ spm , nak jadi hot macam Syasya Solero dan macam-macam lagi la kan . Tapi bagi aku , aku ada beberapa impian yang takmungkin susah untuk aku capai . 

1.iPhone 5S

Loving the gold iPhone 5s ❤️ glad I bought one

Aku drpd dulu memang nak sangat ada iphone nih , lagi-lagi iphone 5s . Aku memang berkenan sangat lah dengan iphone nih . Kalau korang nak tahu , aku jelez gila tengok org pakai iphone ! Ahaksss . Macam ape entah nak jelez tengok org pakai iphone ~ Tapi nak buat mcm manakan , aku ni mana mampu nak pakai iphone . Huhhh

2. DSLR

Yummy dslr strap, https://www.etsy.com/listing/153996791/holidays-gift-polka-dot-camera-strap

Ini satu lagi , aku nak sangat sangat sangat  . Hehehehe , tapi aku takde lah batak sangat dengan benda nih . Bagi aku kamera biase pun tak pe , asalkan aku ada kamera. Aku nih bukannya kaki selfie pun , aku cuma nak tangkap gambar kenangan-kenangan terindah je .

If you can dream it. You can do it. - Walt Disney

Kata-kata semangat yang mengakhiri entry yang skema pada kali ini . Sekian

Terima Kasih

No comments :

BLOG INI MILIK AMIRA IDAYU 2012-2015